Tunable White – den optimale lysløsningen

Tunable White lysløsning av SG Armaturen_ElektroUnion

SG Armaturens Tunable White lysløsning er en teknologi som gjør det mulig å justere fargetemperaturen på belysning, slik at den kan variere fra kaldt, oppkvikkende lys til varmt, beroligende lys. Dette gir brukeren muligheten til å tilpasse lysmiljøet etter behov.

For eksempel vil en 40-åring trenge dobbelt så mye lys som en på 20 år, mens en på 60 år trenger fem ganger så mye lys som en 20-åring. For eldre med hjemmehjelp kan man eksempelvis programmere lyset slik at man får kaldt lys til stell og vask av pasient eller leilighet, og enkelt endre tilbake til varmere belysning når jobben er gjort.

"Vi har innsett at lys er et viktig næringsmiddel på linje med mat. Påsamme måte som ubalansert kosthold kan gjøre oss syke, kan feilbelysning også påvirke helsa vår." 

Dr. John Nash Ott, Founder of OttLite, 1909-2000

Norges sterkeste medlemskjede

Driver du en elektrikerbedrift, eller er i oppstartsfasen? Bli bedre kjent med markedets beste digitale verktøy og andre svært gode medlemsfordeler her.

Bli medlem ikon - pil

ElektroUnion

Blant Norges største elektrikerkjede, med nærmere 500 installatører over hele landet. Våre kompetente medlemmer leverer alt fra enkle elektriske installasjoner til avanserte smart-systemer, både til private, næringsbygg og borettslag.