Komfyrvakt til kjøkkenet

Wally komfyrvakt fra CTM Lyng

Visste du at kjøkkenet er boligens mest brannfarlige rom? Som regel skyldes det kjeler som tørrkoker, mat som glemmes i komfyren eller andre typer uforsiktig bruk av komfyr eller platetopp. CTM Lyng komfyrvakt er designet for å forhindre brann på kjøkkenet ved hjelp av sensor og strømavbryter.

Komfyrvakter er raske og enkle å montere, og i dag er det påbudt med komfyrvakt i alle nybygg og hus der elektriske anlegg blir rehabilitert. De fleste komfyrvakter består av to moduler. Én komfyrvakt-sensor (som monteres på vegg, i ventilasjonshette eller i taket) og én komfyrstikk som kobles til komfyren. Med kun en knapp er den enkel å bruke for både gamle og ferske kokker på kjøkkenet.

CTM Lyng jobber stadig med utvikling av sine produkter og den nye modellen mKomfy Wally kommer i flere farger, slik at du best mulig kan tilpasse den ditt hjem. Fargene er matt sort, polarhvit og aluminium. mKomfy Wally har halvert størrelsen til sin forgjenger og er en ny sensor som ikke går på kompromiss med sikkerhet og trygghet til ditt hjem.

Les mer om CTM Lyng komfyrvakt her.

Norges sterkeste medlemskjede

Driver du en elektrikerbedrift, eller er i oppstartsfasen? Bli bedre kjent med markedets beste digitale verktøy og andre svært gode medlemsfordeler her.

Bli medlem ikon - pil

ElektroUnion

Blant Norges største elektrikerkjede, med nærmere 500 installatører over hele landet. Våre kompetente medlemmer leverer alt fra enkle elektriske installasjoner til avanserte smart-systemer, både til private, næringsbygg og borettslag.