Kontakt
oss

Kværnerveien 5, 0192 Oslo 22 57 10 50
Om oss

Våre
ansatte


Om oss

Elektro Union er innkjøpslaget for deg som driver en liten eller mellomstor installasjonsvirksomhet. Med over 500 medlemmer og et innkjøpsvolum på nærmere 500 millioner kroner har vi styrke til å forhandle frem gode avtaler på alle de områdene som er viktige for deg. Det betyr gunstige priser på materiell, forsikring, biler og mye mer. I tillegg får du en rekke nyttige verktøy som blant annet vårt eget tegneprogram, kalkulasjonsprogrammet og web-basert Internkontroll.

Våre avtaler

Vi ønsker å gjøre hverdagen til det enkelte medlem mer effektiv og lønnsom. Vi bruker tiden vår til å forhandle frem avtaler for medlemmene, slik at hvert enkelt medlem slipper å bruke tid og energi på disse oppgavene. Vi har på vår hjemmeside lagt ut hjelpeverktøy for egen HMS / Internkontroll, Internkontroll for bedriftskunder og borettslag, 5 sikre, FDV og mye mer.

I tillegg har vi avtaler som bedrer medlemmenes betingelser på forsikringer, biler, drivstoff, telefoni, arbeidsklær, verktøy, og mye mer.

Våre avdelinger

Januar 2011 startet vi opp egen avdeling i Bergen. Ove Eriksen er regionssjef i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre. Oktober 2012 startet vi opp egen avdeling i Trondheim. Det er Bjørn Strømsnes som er regionssjef i midt Norge og nordover. Mars 2013 startet vi avdeling i Egersund. Asbjørn Remme er regionssjef i Telemark, Agder og Rogaland.

I Oslo finner du Jan Langseth, Rune Austbø og Dag Hakstun. Vi holder vi til i flotte lokaler i Kværnerveien 5, er du i nærheten er du hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.