Elektro Union

Nyheter

Micro Matic legger varmestyring i skyen.

Den nye løsningen sikrer rask og enkel installasjon og problemfri drift. Alle innstillinger gjøres fra mobil eller PC, og lagres i skyen. microtemp-300

- Ved å lagre systemets innstillinger i skyen, er man sikret at ingen data forsvinner dersom det oppstår et strømbrudd, sier teknisk sjef, Petter Johansen, som har vært en nøkkelperson i utviklingen av systemet. - Det betyr at systemet vil gjenoppta valgt program så snart strømmen kommer tilbake, noe som er spesielt viktig for hytteeiere eller langtidsferierende. Status på varmeanlegget kan alltid sjekkes og innstillinger justeres fra mobilen uansett hvor man befinner seg i verden, avslutter han.  

Plug & play gateway
Den nye gatewayen, Microtemp MSW5, er systemets knutepunkt. Så snart den er tilkoblet strøm og internett, vil den automatisk kontakte skyen. Man oppretter en brukerkonto for anlegget på nett, og all konfigurasjon gjøres derfra. 

- Ved å flytte systemets sentralstyring til skyen, trenger man ikke lenger en master-termostat, forklarer Aleksander Ødegård, produktsjef for varme i Micro Matic. Gatewayen henter alle innstillinger fra skyen og kommuniserer dem trådløst videre til alle systemenhetene. Den kommuniserer fra innsiden og ut, slik at det ikke lenger vil bli nødvendig å konfigurere ruteren, forteller han. 

Et komplett system - mange behov løst av få komponenter
Microtemp Sentralstyring er et komplett system for varmestyring i hus, hytte og næringsbygg. Et anlegg kan ha inntil 32 styrings¬enheter tilkoblet forskjellige varmekilder. 

Systemet består av gateway m/webapp, termostater for vegg, skap og ovn, varmeovner og varmelister, samt relémoduler for styring av apparater, for eksempel motorvarmer, billader, utelys m.m. Om ønskelig kan man også knytte til smarthusløsningen eNet eller et webkamera, f.eks. for overvåkning på hytta, i webappen. 

Alle typer regulering
Systemet er svært fleksibelt og gir mulighet for alle typer regulering avhengig av hvilken termostat som velges. Gulvføler, romføler, innebygd romføler, trådløs IR-føler, dobbelt følersystem eller som regulator uten føler.

mcrotemp-700

Fare for streik i transportnæringen

Status vedr streik i transportnæringer pr 4. april kl 11:00.
Ved fare for en eventuell streik i transportnæringen, vil Schenker være en av aktørene som blir mest berørt.

Styr varmen på hytta.

Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Nye medlemmer

Vi ønsker våre nyeste medlemmer velkommen:

PFC Elerktro AS, SPB Elektro AS, Hareide Elektro, Fjellheimen Elektro AS og Elspot AS.

Vinnerne klare!

I forbindelse med Elektrounion sitt årsmøte, hadde Eaton en konkurranse. Vi har trukket ut tre heldige vinnere av tre flotte premier!!!

Ny skapserie fra Eaton!

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk.