Elektro Union

Nyheter

Riktig dimming for LED lys

ABB dimmerHar du problemer med å finne riktig dimming for LED lys?

Ny ABB skapmontert universal LED dimmer løser problemet. Dagens lamper benytter som oftest LED lyskilder. De bruker bare en femtedel av energien som konvensjonelle lamper bruker for å få samme lysutbytte. Inntil nå har de vært vanskelige å dimme.

ABB har utviklet dimmere med høy kvalitet som harmonerer perfekt med LED lyskilder. De moderne LED retrofit lyskildene dimmer like godt som konvensjonelle glødelamper. Teknologien er basert på transistorer som ikke genererer noen form for støy. Den nye skapmonterte dimmeren tilbyr en rekke spesialfunksjoner, og imponerer med sin ekstremt kompakte konstruksjon (1MW, 18 mm). LED dimmerne har en komfortabel måte å regulere lys på, og skaper perfekt atmosfære. Med denne kan du skape belysning som passer humøret og anledningen. ABB LED dimmere for LED lyskilder gir effektiv bruk av lys i rom. 

Dimeren har i tillegg en rekke nyttige funksjoner som trappelys, vekkefunksjon og slumrefunksjon. Ved bruk av sistnevnte tar neddimmingen 60 min. fra full lysstyrke, dette er genialt i barnerom hvis for eksempel barnet er engstelig for å legge seg i et mørkt rom. 

Fare for streik i transportnæringen

Status vedr streik i transportnæringer pr 4. april kl 11:00.
Ved fare for en eventuell streik i transportnæringen, vil Schenker være en av aktørene som blir mest berørt.

Styr varmen på hytta.

Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Nye medlemmer

Vi ønsker våre nyeste medlemmer velkommen:

Elspot AS, Strøminstallatøren AS, Klette Elektro AS, Rauland Energi AS og Relektro AS.

Vinnerne klare!

I forbindelse med Elektrounion sitt årsmøte, hadde Eaton en konkurranse. Vi har trukket ut tre heldige vinnere av tre flotte premier!!!

Ny skapserie fra Eaton!

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk.